Filmlike tuottaa LIVE webcasteja ja striimauksia yli kymmenen vuoden kokemuksella. Meiltä saat tuotantopalvelut tapahtumaasi sisältäen avustuksen tapahtumisen järjestämisessä ja sisällön suunnittelussa, kuva- ja äänituotannon ja live-striimauksen internetissä kuormatasatun videojakeluverkon kautta.

Webcast-palvelut

Webcasteja voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin. Lähetyksillä tavoittaa tehokkaasti aiheesta kiinnostuneet kohderyhmät, olivat ne sitten hajaantuneet Suomessa tai vaikka ympäri maailman. Tuotantoja voidaan tehdä monikameratuotantoina, jolloin katsojakokemuksesta saadaan mahdollisimman inspiroiva tai sitten tehokkaasti yhdellä kameralla. Presentaatiokalvot ja videoinsertit voidaan myös jakaa etäkatsojille. Powerpoint-esityskalvot voidaan näyttää puhujan vieressä erillisessä ikkunassa, tai miksata HD-videostriimiin tavallisena yhden videoikkunan ratkaisuna. Hyvin toteutettu lähetys on katsojille mielekäs ja parhaimmillaan positiivisempi kokemus kuin fyysinen läsnäolo.

Lähetysilme voidaan personoida yritysilmeen mukaiseksi, kontrolloida sisältöä ja julkaisuaikataulua. Tämä on asiakkaan ihan oma media ja oma lähetys internetissä. Suorassa lähetyksessä etäkatsojille voidaan antaa mahdollisuus interaktiivisuuteen vastaanottamalla kysymyksiä tai kommentteja webbisivun kautta. Ja lähetyksen tallenne voidaan antaa katsottavaksi niille, jotka eivät päässeet mukaan suoraan lähetykseen. Lähetys voidaan tarvittaessa salasanasuojata vain kutsutuille katsojille, tai muuttaa sisältö maksulliseksi ja näin kattaa lähetyskuluja lipputuloilla.

[one_half]

Käyttökohteita:

– tiedotustilaisuudet, osavuosikatsaukset
– asiantuntijaseminaarit, koulutukset
– sisäinen viestintä, muutosviestintä, strategianjalkautukset, myynnin koulutuspresentaatiot
– tuotelanseeraukset
– kokoukset
– viihde, kulttuuri, urheilu, konsertit

Ota yhteyttä ja kartoitetaan kuinka voisimme auttaa.

[/one_half]

[one_half_last]

[/one_half_last]