[one_half]

Filmlike Oy toteuttaa videotuotantoja laajalla skaalalla tyylitellyistä mainosvideoista suoraviivaisempiin tapahtumatallennuksiin ja haastattelukuvauksiin.

Markkinointivideot

Intohimomme on laadukas ja kaunis kuva, joka erottuu joukosta. Kokemus, osaaminen ja näkemys, yhdistettynä laadukkaaseen kamera- ja valaisutekniikkaan antavat mahdollisuuden saada tunnelmia irti tilanteesta kuin tilanteesta. Meiltä saa markkinointivideot ja spottituotannot avaimet käteen -palveluna käsikirjoituksesta ja suunnittelusta valmiiseen kuvattuun ja editoituun videoon, oli kyse sitten verkkokampanjasta tai TV-mainoksesta.

[/one_half]
[one_half_last]

Slate1200-2
[/one_half_last]

Yritysviestintä ja tapahtumatallennus

Yritysjohtajien  ja asiantuntijapuheenvuorojen kuvaaminen on oma lajinsa, oli kyse sitten paikalla täysi auditoriollinen yleisöä tai privaatti studiokuvaus. Meillä on vankkaa kokemusta Suomen suurimpien pörssiyritysten tuotannoista, sisäisestä viestinnästä, tiedotustilaisuuksista, sijoittajaviestinnästä ja asiantuntijahaastatteluista. Kuvaukset voidaan toteuttaa myös monikameratuotantona ja tarvittaessa striimata vaikka livenä verkkoon. Prompterilla voidaan helpottaa niin kokeneita kuin kokemattomampiakin puhujia puhumaan asiansa kameralle ja esiintymään vakuuttavasti. Videotuotanto tehdään laadukkaasti, ketterästi ja aina luottamuksella.

Infografiikat

Animoitu infografiikka on omiaan havainnollistamaan palveluja ja abstraktejakin asioita, sekä luomaan mielikuvia brändistä. Videotuotanto voi olla käsikirjoitettu ja räätälöity animointiprojekti tai tehokas powerpointpohjainen tallennus. Animoidut grafiikkaupotukset ovat  myös oiva keino tehostaa kuvattujen videoiden ydinviestiä.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan kuinka voisimme auttaa.

REF_matkamummo_banner2